مقایسه عملکرد نیروی انسانی جذب شده در آموزش و پرورش از طریق ماده 28 با دانش آموختگان دانشگاه فرهنگیان از دیدگاه مدیران مدارس
کد مقاله : 1126-HMT-FULL
نویسندگان
جواد کاظمی *1، اسد حجازی2
1مدیریت آموزشی،پردیس شهید چمران ، دانشگاه فرهنگیان، تهران
2مدیریت آموزشی،پردیس شهید چمران، دانشگاه فرهنگیان، تهران
چکیده مقاله
هدف از انجام این پژوهش مقایسه عملکرد نیروی انسانی جذب شده از طریق ماده ی 28 با دانش آموختگان دانشگاه فرهنگیان از دیدگاه مدیران مدارس شهرستان های آشتیان و تفرش می باشد.
روش تحقیق از نوع توصیفی – پیمایشی می باشد. ابزار مورد استفاده پژوهش پرسشنامه محقق ساخته است که اعتبار و روایی آن مورد تائید صاحب نظران موضوع قرار گرفته است.
جامعه تحقیق ورودی های سالهای 95، 96و 97 آموزش و پرورش شهرستان های آشتیان و تفرش است که از طریق ماده 28 و فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان در سالهای مذکور می باشد که بر اساس نمونه گیری سرشماری انتخاب گردیده است .
برای تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی (میانگین، انحراف معیار و ...) و آمار استنباطی ( آزمون t مستقل و تحلیل واریانس ) در دو گروه استفاده شد.
یافته ها حاکی از آن بود که میان عملکرد دو گروه تفاوت معناداری وجود دارد بدین صورت که از دیدگاه مدیران و دانش آموزان فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان که طی یک دوره چهار ساله به کارگیری شده اند عملکرد مطلوب تری داشته اند.
از نتایج این پژوهش سیاست گذاران و دست اندرکاران و برنامه ریزان وزارت آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان می توانند در زمینه جذب و نگهداری و تربیت معلم استفاده کنند.
کلیدواژه ها
تربیت معلم – مهارت آموزان ماده 28 – دانشجو معلمان - عملکرد
وضعیت: پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر