ساختار تهیه مقالات ارسالی به پنجمین همایش ملی تربیت معلم با رویکرد: تربیت معلم در تراز جمهوری اسلامی ایران

(بی تیتر 14 پررنگ (B Titr 14 B))

       (یک خط فاصله با فونت بی نازنین اندازه 14 (B Nazanin 14) )

مولف اول[1]، مولف دوم[2]، ... (بی نازنین 12 پررنگ(B Nazanin 12 bold) )

1- عنوان علمی و آدرس کوتاه مولف اول (بی نازنین 12 ساده(B Nazanin 12) )

 2- عنوان علمی و آدرس کوتاه مولف دوم (بی نازنین 12 ساده(B Nazanin 12) )

(یک خط فاصله با فونت بی نازنین اندازه 14)

چکیده ( بی نازنین 14 پررنگ(B Nazanin 14 bold) )

30 میلی متر

 

 

30 میلی متر

 

درمتن حاضر، ساختار و چارچوب تهیه مقالات جهت شرکت در پنجمین همایش ملی تربیت معلم با رویکرد:تربیت معلم در تراز جمهوری اسلامی ایران  ارائه شده است. لازم است کلیه مؤلفین، مقالات خود را تا پایان مهلت مقرر، مطابق ساختار ارائه شده از طریق سایت همایش ارسال نمایند. هر مقاله باید دارای یک چکیده 150 تا 200  کلمه­ای باشد که در یک پاراگراف تهیه گردیده و دارای حواشی 4.0 سانتیمتری از لبه­های چپ و راست  باشد. این بخش باید به همراه کلید واژه در یک صفحه جداگانه آورده شده و بصورت مستقل بیانگر موضوع، اهداف، روش تحقیق و دستاوردها و نتایج مقاله باشد و یک مقدمه تلقی نمی­گردد. فونت این بخش از نوع بی نازنین 14 می­باشد. همچنین چکیده انگلیسی نیز در انتهای مقاله در یک صفحه جداگانه با فونت 14 pt. Times New Roman  تهیه گردد. عنوان انگلیسی مقاله حداکثر در دو خط با فونت  14pt New Roman Times پررنگ و عنوان فارسی مقاله حداکثر در دو خط و با فونت بی تیتر اندازه 14 در بالای صفحه و با فاصله 55 میلی متر از بالا درج شود. پس از درج متن چکیده با فاصله یک خط از انتهای چکیده، حداقل 3 و حداکثر 5 کلید واژه مناسب نوشته شود. مقالات ارسالی بایستی کاملاً مطابق دستورالعمل ارائه شده تهیه شوند. (BNazanin 14)

(یک خط فاصله با فونت بی نازنین اندازه 14)

کلید واژه: همایش ملی، تربیت معلم،  ( بی نازنین 12 پررنگ ایتالیک(B Nazanin 12 B I ))

 

1- مقدمه (بی نازنین 14 پررنگ (B Nazanin 14 B)) (فاصله با خط بعدی 15 میلیمتر)

این راهنما به منظور استفادهِ مولفینِ مقالات، برای نوشتن مقالات فارسی مطابق الگوی استاندارد پنجمین همایش ملی تربیت معلم  تهیه شده است. رعایت این ضوابط برای همه مولفین محترم اجباری است. توجه نمایید که متن حاضر نیز با رعایت همین ضوابط تهیه شده است و می تواند جهت نمونه عملی مورد استفاده قرار گیرد (البته پس از حذف علائم و توضیحات راهنمای اضافی). از فونت (B Nazanin 14pt) و فاصله خطوط single space در تهیه متن اصلی مقاله استفاده گردد. متن مقاله بصورت تک ستونی و با حاشیه 3 سانتیمتر از چپ و راست، 5/5 سانتیمتر از بالا و 5/2 سانتیمتر از پایین تهیه گردد.

پس از درج عنوان مقاله مطابق قالب اشاره شده در فوق، بایستی نام و عنوان مؤلفین مشابه نمونه فوق با یک خط فاصله از عنوان مقاله درج شود. لازم است نام مؤلف مرتبط (جهت انجام مکاتبات) با خط زیرین (در زیر نام مؤلف مربوطه) مشخص شود. درصورتی که تعداد مؤلفین بیش از دو نفر باشد، صرفاً برای مؤلفین اول و دوم آدرس ذکر شود. در صورت استفاده از کلمات لاتین در داخل متن مقاله لازم است از فونت ساده (Times New Roman 12pt) استفاده شود. در داخل متن مقاله از به کار بردن حروف پررنگ پرهیز شود.

 

2- تعریف مسأله و اهداف تحقیق (بی نازنین 14 پررنگ) (فاصله با خط بعدی 15 میلیمتر)

قسمت‌های ارائه شده در این مقاله صرفاً جهت نشان دادن قالب و ساختار تهیه مقالات بوده و تعداد و عنوان بخش‌های مرتبط می‌تواند به تناسب ماهیت کار پژوهشی مربوطه تغییر نماید[2]. لازم است عنوان هر بخش با فونت (B Nazanin 14pt Bold)، با شماره بخش (از بخش مقدمه به بعد) و با فاصله یک سطر خالی از بخش قبلی نوشته شود. در صورت وجود زیربخش‌ها لازم است که این قسمت‌ها بصورت دو شماره‌ای نوشته شوند.

 

3- ساختار کلی مقاله (بی نازنین 14 پررنگ) (فاصله با خط بعدی 15 میلیمتر)

وجود بخش‌های چکیده، مقدمه، نتیجه‌گیری و مراجع در بدنه مقاله الزامی بوده و سایر بخش‌های مورد نیاز می‌توانند بصورت بخش یا زیر بخش در صورت لزوم و مطابق ضوابط اشاره شده به مقاله اضافه شوند. در ادامه به معرفی ساختار سایر الحاقات مانند شکل‌ها، نمودارها، جداول و مراجع پرداخته شده است.

3- 1- ساختار شکل‌ها، نمودارها و جداول(بی نازنین 14 پررنگ) (فاصله با خط بعدی 5/11 میلیمتر)

جهت استفاده از نمودارها، شکل‌ها و جداول در متن مقاله باید ساختار زیر رعایت شود. عنوان جدول با یک خط فاصله پس از متن فوقانی و بلافاصله در بالای خودِ جدول مطابق ساختار نشان داده شده در زیر ارائه شود (جدول1). ضمناً متن تحتانی بعد از جدول، با یک خط فاصله از جدول آغاز گردد. متن فارسی درون جداول با فونت بی نازنین 12 ساده و متن لاتین درون جداول با فونت بی نازنین 10 ساده درج گردد و سطر اول جداول که محتوی ستون ها را معرفی می نماید به صورت پررنگ درنظر گرفته شود.

 

جدول 1 (بی نازنین 12).  رشد جمعیت سا‌ل‌های مختلف در شهر تهران (بی نازنین 12 ایتالیک)

سال

جمعیت

نرخ رشد دوره

1375

6758845

13/1 درصد

1385

7797520

44/1 درصد

 

عنوان شکل‌ها و نمودارها در زیر آن‌ها و با فونت بی نازنین 12 ایتالیک و خود کلمه "شکل" با فونت بی نازنین 12 درج شود. تمامی شکل‌ها و جداول استفاده شده بایستی در نزدیک‌ترین و مناسب‌ترین مکان نسبت به محلی که درون متن به آن‌ها اشاره شده است قرار داده شوند (شکل 1). شکل ها، با یک خط فاصله از متن فوقانی درج گردند.

 

 

شکل1(بی نازنین 12).  نمونه ساختار شکل در مقاله (بی نازنین 12 ایتالیک)

3-2- زیرنویسها (فاصله با خط بعدی 5/11 میلیمتر)

در صورت نیاز به استفاده از زیرنویس‌ها، از فونت فارسی (B Nazanin 10pt) و فونت انگلیسی
(Times New Roman 9pt) استفاده گردد.

3-3- مرجع‌نویسی (بی نازنین 14 پررنگ) (فاصله با خط بعدی 5/11 میلیمتر)

مؤلفین باید مراجع مورد استفاده خود را به ترتیب استفاده شدن در متن مرتب و شماره‌گذاری نموده و شماره موارد مربوطه در داخل کروشه در انتهای جملات مرجع داده شده ذکر شود.

 

4- نتیجه‌گیری (بی نازنین 14 پررنگ) (فاصله با خط بعدی 15 میلیمتر)

بر اساس ساختار ارائه شده در این مقاله لازم است در کنار مطالعه دقیق متن این دستورالعمل به موارد اشاره شده در زیر توجه شود:

1-    نتایج حاصل از پژوهش باید به ترتیب شماره‌گذاری شده و در بخش نتیجه‌گیری ارائه شود.

2-    جهت ایجاد مقالات از ویرایش‌گر Microsoft Word 2007 استفاده شود.

3-    ارسال مقالات باید در قالب فایل‌Word  صورت پذیرد.

4-    مؤلفین باید مقالات خود را حداکثر  در 6الی 7 صفحه تهیه نمایند.

 

5 - منابع (بی نازنین 14 پررنگ) (فاصله با خط بعدی 15 میلیمتر)

شیوه ارجاع‌دهی در ارجاعات درون متنی و در پایان مقاله بر اساس فرمت APA تنظیم گردد. فهرست مراجع به‌عنوان آخرین بخش مقاله با فونت (Times New Roman 12pt) برای منابع لاتین نوشته ‌شوند. به یاد داشته باشید که در تعریف هر مرجع اطلاعات کامل مقاله مطابق با استانداردهای APA ذکر گردد. برای مراجع فارسی، از فونت (B Nazanin 14pt) استفاده گردد.

موارد زیر  چند نمونه جهت نحوه ارائه این اطلاعات را نشان می­دهند:

داهرتی، مارتین. (2000). نظریه ذهن: چگونه کودکان افکار و احساسات دیگران را درک می کنند؟ ترجمه زینب خانجانی و فاطمه هداوند خانی. تهران: انتشارات سمت.

قاسم زاده، حبیب الله؛ حمید پور، حسن. (1389). گزیده­هایی از آثار پیشگامان روانشناسی علمی در ایران. تهران: انتشارات ارجمند

Brewer, M. B. (1979).In-group bias in the minimal intergroup situation: a cognitive-motivational analysis. Psychological Bulletin, 86(2), 307-324. 

Bruner, J. S. (1978). Learning how to do things with words. In J. S. Bruner and R. A. Garton, (eds), Human Growth and Development. Oxford: Clarendon Press.

Boyack, K. W., Klavans, R., Borner, K. (2005).  Mapping the backbone of science.  Scientometrics, 64(3), 351-374.

 

 

 

55 mm

 

Title of Paper (Times New Roman 14pt B)

 

110mm

 

یک خط فاصله با فونت تایمز نیو رومن قلم 14

First Author name[3], second author name[4] (Times New Roman 12pt Bold)

1-Academic title and short address of first author (Times New Roman 10pt)

2-Academic title and short address of second author (Times New Roman 10pt)

یک خط فاصله با فونت تایمز نیو رومن قلم 14

30 mm

 

 

30 mm

 

Abstract (Times New Roman 12pt B)

For example this paper reviews the policy incentives for promotion of RETs in the Islamic Republic of Iran…. (Times New Roman 12pt)

یک خط فاصله با فونت تایمز نیو رومن قلم 14

Keywords: Between 3-5 words (12 pt italic face, bold)

 

 

 

 



1 عنوان شغلی و پست الکترونیکی (بی نازنین 10 ساده)

2 عنوان شغلی و پست الکترونیکی (بی نازنین 10 ساده)

[3] Job title, Phone number, Email Address (10 pt, Times New Roman)

[4] Job title, Phone number, Email Address (10 pt, Times New Roman)